Якщо з оселедця вам доводилося готувати тільки всім відомий салат під шубою, візьміть на озброєння ще один рецепт. Довго клопотати над ним не доведеться, а смак сподобається вам не менше. Якщо картоплею, яйцями і цибулею в салаті нікого не здивувати, то в цьому салаті основний тон задає оригінальне поєднання яблук і оселедця. Яблука додадуть вам не лише кисло-солодкий смак і приємний аромат, такий незвичайний в цьому поєднанні, але і масу вітамінів і інших необхідних корисностей. При подачі рекомендуємо прикрасити його зеленню і часточками яблук, які треба обов'язково окропити лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Картоплю відварити в мундирі і остудити.
Яйця відварити і також остудити.
Тим часом дрібно нарізати цибулю, потім залити її окропом і залишити на 10 хвилин. Потім злити окріп і промити цибулю холодною водою - це допоможе видалити гіркоту.
Картоплю, яка вистигла, очистити і нарізати кубиками.
Філе оселедця нарізати кубиками приблизно такого ж розміру.
Яблука очистити, видалити серцевину і також нарізати кубиками.
Яйця натерти на середній терці.
З'єднати всі компоненти салату, поперчити і заправити майонезом за смаком.