
Паштет із авокадо для бутербродів
Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «Паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і детально розповімо, як приготувати таке чудову страву, як паштет з авокадо.
Ingredients
Авокадо
1 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Сік лимонний
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Олія оливкова
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста
0,5 шт.
Хліб білий
6 шт.
Preparation steps
01
Авокадо помити, зняти шкірку, витягнути кісточку.
02
Авокадо натерти на тертці.
03
Змішати в мисці терте авокадо, влити олію, сік лимона, перець, нарізану цибулю, додати зелень, всі інгредієнти змішати, після, готову суміш можна намазати на хліб.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores