Листкові палички з беконом - Image

Листкові палички з беконом

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Якщо у вас скоро невелика вечірка зі шведським столом, якщо до вас в гості збираються друзі або близькі, та й взагалі, якщо на передодні у вас буде свято, тоді крім головних страв вам варто приділити увагу і закускам. Адже саме закуски повинні розіграти апетит у ваших гостей і підготувати їх до святкування. Тому вони повинні бути легкими і швидкими у приготуванні. Такі, як листкові палички з беконом. Така закуска хороша тим, що швидко готується, тому ви можете не переживати, вийдуть у вас палички такі, як треба, чи ні. Ваші гості із радістю насолодяться смаком цієї нескладної, але дуже смачної випічки. Згодиться навіть для домашньої закуски.

Ingredients

Листкове дріжджове тісто

250 г.

Орегано

2 ч. л.

Яйце

1 шт.

Бекон

80 г.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Preparation steps

01

Готове дріжджове тісто розморозити і розкласти пластами. Бекон також розморозити і розкласти поверх тіста тонким шаром.

02

Зверху бекон посипати сухим орегано і чорним меленим перцем.

03

Тісто з беконом розрізати поперек на смужки шириною 1-1,5 см.

04

Кожну смужку скрутити в щільну спіраль і розкласти на деко, застелене папером для випічки.

05

Яйце розбити в невеликій мисці і збити виделкою. Перед випіканням кожну спіраль змастити збитим яйцем і поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікати 20 хвилин до золотистого кольору.

Листкові палички з беконом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua