
Кролик у червоному вині
Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!
Ingredients
Кролик
1 шт.
Оливки
200 г.
Вино червоне
200 мл.
Оливкова олія
5 ст. л.
Лавровий лист
6 шт.
Розмарин
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Заморожена смородина
150 г.
Preparation steps
01
Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.
02
Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.
03
Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.
04
Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores