Кролик у червоному вині - Image

Кролик у червоному вині

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!

Ingredients

Кролик

1 шт.

Оливки

200 г.

Вино червоне

200 мл.

Оливкова олія

5 ст. л.

Лавровий лист

6 шт.

Розмарин

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Заморожена смородина

150 г.

Preparation steps

01

Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.

02

Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.

03

Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.

04

Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.

Кролик у червоному вині – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua