
Суп молочний із запеченим рисом
Рецепти супів з молока неймовірно різноманітні. Такі супи готуються просто і виходять дуже поживними. Однак, вимагають певної уваги і певних навичок. Для приготування цієї страви потрібно взяти ємність з товстим дном, варити страву потрібно на слабкому вогні, інакше молоко може пригоріти. Даний рецепт молочного супу особливий. Страва нагадує сирно-рисову запіканку, яка подається з киплячим молоком. Готову запіканку перед подачею на стіл потрібно трохи охолодити, потім розрізати на невеликі шматочки і розкласти по тарілках. Перед подачею залити киплячим молоком.
Ingredients
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Молоко
1 л.
Рис
3 ст. л.
Масло вершкове
1 ст. л.
Яйце куряче
1 шт.
Сир твердий
25 г.
Сіль
за смаком
Олія рослинна
за смаком
Preparation steps
01
Відварити рис, перекласти в друшляк, дати стекти зайвій рідині, викласти в миску, додати яйце, вершкове масло кімнатної температури, частину натертого сиру, посолити. Ретельно перемішати всі інгредієнти.
02
Змастити маслом сковороду, присипати сухарями, розігріти, викласти суміш з миски, поверхню маси вирівняти зверху ножем, посипати сиром, що залишився, полити трохи рослинною олією.
03
Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. Розкласти рис по тарілках, залити киплячим молоком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores