Суп молочний із запеченим рисом - Image

Суп молочний із запеченим рисом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецепти супів з молока неймовірно різноманітні. Такі супи готуються просто і виходять дуже поживними. Однак, вимагають певної уваги і певних навичок. Для приготування цієї страви потрібно взяти ємність з товстим дном, варити страву потрібно на слабкому вогні, інакше молоко може пригоріти. Даний рецепт молочного супу особливий. Страва нагадує сирно-рисову запіканку, яка подається з киплячим молоком. Готову запіканку перед подачею на стіл потрібно трохи охолодити, потім розрізати на невеликі шматочки і розкласти по тарілках. Перед подачею залити киплячим молоком.

Ingredients

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Молоко

1 л.

Рис

3 ст. л.

Масло вершкове

1 ст. л.

Яйце куряче

1 шт.

Сир твердий

25 г.

Сіль

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

Відварити рис, перекласти в друшляк, дати стекти зайвій рідині, викласти в миску, додати яйце, вершкове масло кімнатної температури, частину натертого сиру, посолити. Ретельно перемішати всі інгредієнти.

02

Змастити маслом сковороду, присипати сухарями, розігріти, викласти суміш з миски, поверхню маси вирівняти зверху ножем, посипати сиром, що залишився, полити трохи рослинною олією.

03

Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. Розкласти рис по тарілках, залити киплячим молоком.

Суп молочний із запеченим рисом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua