Тефтелі по-іспанськи - Image

Тефтелі по-іспанськи

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тефтелі - страва, яка представляє собою кульки з м'ясного фаршу. Тефтелі під самими різними назвами є в багатьох національних кухнях. Приготуйте тефтелі по-іспанськи і відчуйте іспанські нотки цієї страви. Тефтелі відрізняються тим, що до їх складу крім фаршу залежно від рецепту входять різні добавки: круп'яні, овочеві. Добавки сприяють більшій рихлості тефтельок в порівнянні, наприклад, з котлетами. Так серед інгредієнтів запропонованої страви: подрібнені оливки, панірувальні сухарі, цедра лимона, попередньо обсмажені цибуля і часник. Все це додається в свинячий фарш. Компоненти діляться один із одним своїми смаками та ароматами. У підсумку виходить смачна, ситна, ароматна страва.

Ingredients

Оливкова олія

80 мл.

Червона цибулина

1 шт.

Часник

2 зубчики

Паприка

1 ч. л.

Свинячий фарш

250 г.

Оливки без кісточок

15 шт.

Яйця

1 шт.

Панірувальні сухарі

25 г.

Лимон

1 шт.

Помідор

2 шт.

Петрушка

1 пучек

Preparation steps

01

Очистити і дрібно нарізати цибулю, часник, петрушку, оливки і помідори. На сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Додати цибулю, часник, паприку. Смажити, помішуючи, поки не розм'якшиться цибуля. Остудити.

02

У цибулеву суміш додати свинячий фарш, оливки, жовток, сухарі і цедру лимона. Вимісити фарш, зліпити 20 кульок. Викласти кульки на деко. Охолодити 30 хвилин в холодильнику.

03

У великій сковороді розігріти олію і готувати тефтелі на середньому вогні, час від часу струшуючи скоровороду, поки тефтелі рівномірно не прожаряться до коричневого кольору.

04

Змішати помідори, лимонний сік і петрушку. Готові тефтелі полити томатною сумішшю і перед подачею злегка збризнути оливковою олією.

Тефтелі по-іспанськи – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua