Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Приправа Вегета до курки 25г

Приправа Вегета до курки 25г

Товари в корзині
Кількість
шт * 1259 грн
Вартість за кілограм/літр
: 17013 грн
Калорійність
161.00ккал
Білки
8.40г
Вуглеводи
29.10г
Жири
1.20г
Торгова марка
VEGETA
Сайт виробника
: podravka.com
Виробник
: Подравка ао
Опис товару від виробника
Курку готують по-різному - цілою, шматочками, на грилі, в духовці, припускають на бульйоні, варять з неї суп, смажать, фарширують, роблять паприкаш, шашлик, різотто і, нарешті, улюблену страву - золотисту курочку. Зупинимося саме на цьому. Прислухавшись до ваших побажань і вимог, Вегета створила спеціальну приправу для золотистої курочки - комбінацію добірних прянощів, чий смак і аромат під час смаження проникає в куряче м'ясо і підкреслює його якість найвигіднішим чином. Результат - хрустка, підсмажена і соковита золотиста курочка. Для повного задоволення подайте її з картоплею, салатом, рисом із зеленим горошком або будь-яким іншим гарніром. Чи відомо вам, що продукти маринують для поліпшення смаку, надання м'якості і збільшення терміну їхнього вживання. У більш великих шматків курки краще співвідношення м'яса і кісток, тобто можна очікувати, що м'яса виявиться більше, ніж кісток. Чи знаєте ви, що куряче м'ясо добре поєднується з пивом, тому його часто панірують у тісті на пиві або додають пиво до підливи, у якій готують курку. Завдяки своєму ніжному і нейтральному смаку, курка чудово поєднується з цілою низкою продуктів і приправ, наприклад, з вершками, кокосовим молоком, вином, грибами, соусом чилі, розмарином, медом, шафраном, коріандром, корицею, імбиром, сухофруктами, лимоном, ромом і ін. Поради від кухні Вегети: Молоду домашню птицю можна визначити по запалому і твердому животу, тонкій та ніжній шкірі на ногах і по гострим кігтям. Кістки молодої птиці гнучкі, м'ясо світле, рожевого кольору. Кращою вагою для курки вважається вага приблизно в один кілограм. Курка, запечена в духовці, корисніша та смачніша, ніж смажена на великій кількості олії. Для того щоб приготувати хрустке, соковите і золотисте куряче м'ясо, додайте до борошна, в якому ви його обвалюєте, 20 г Вегети для золотистої курочки. Вийде так добре, що краще не буває.