Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Абрикосові батончики з волоськими горіхами
Абрикосові батончики з волоськими горіхами

Абрикосові батончики з волоськими горіхами

Складно навіть порахувати, скільки існує різних швидких і не складних рецептів домашніх пирогів. Безсумнівно, кожен із них по-своєму унікальний, і страва виходить дуже смачною. Так і з абрикосовими батончиками. На перший погляд рецепт навіть занадто простий. Але в цьому і вся особливість. Пиріг виходить дуже легкий, а головне - по -домашньому смачний. Якщо ви дуже любите абрикосове варення, тоді вам слід приготувати цю страву. А тим більше, що абрикоси і горіхи дуже корисні, в них досить багато різних вітамінів і мікроелементів. Такий пиріг згодиться "на ура" з чаєм або молоком в колі сім'ї, близьких та друзів.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 1,3 ст.
  2. 2. Цукор — 0,6 ст.
  3. 3. Кориця мелена — 0,5 ч. л.
  4. 4. Сіль — 0,5 ч. л.
  5. 5. Масло вершкове — 200 г.
  6. 6. Жовток яєчний — 2 шт.
  7. 7. Ваніль — 1 ч. л.
  8. 8. Джем абрикосовий — 0,5 ст.
  9. 9. Горіхи волоські — 200 г.

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°С. Деко застелити фольгою, змастити шматочком вершкового масла.

  2. Змішати борошно, цукор, корицю з сіллю в мисці, ретельно перемішати до однорідної маси. Додати розм'якшене вершкове масло, вилити жовтки і висипати ваніль, перемішати.

  3. Викласти більшу частину тіста на деко, розподілити по поверхні, зверху викласти абрикосовий джем, зверху розкришити тісто, що залишилось, посипати зверху подрібненими волоськими горіхами.

  4. Випікати 20-25 хвилин, до золотистої скоринки. Перед подачею охолодити, розрізати на шматочки.