Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Африканський гороховий суп із яблуками
Африканський гороховий суп із яблуками

Африканський гороховий суп із яблуками

Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.

Кількість порцій 3
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 3 ст. л.
  3. 3. Яблука — 1 шт.
  4. 4. Карі — 1 ч. л.
  5. 5. Бульйон курячий — 500 мл.
  6. 6. Борошно пшеничне — 1 ст. л.
  7. 7. Зелений горошок — 200 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець білий мелений — за смаком
  10. 10. Вершки — 3 ст. л.
  11. 11. Зелень — 1 пучок

Етапи готування

  1. Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.

  2. Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.

  3. Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.