Африканський гороховий суп із яблуками
Кількість порцій - 3
Час приготування - 1 г

Африканський гороховий суп із яблуками

Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Масло вершкове - 3 ст. л.
  • Яблука - 1 шт.
  • Карі - 1 ч. л.
  • Бульйон курячий - 500 мл.
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Зелений горошок - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець білий мелений - за смаком
  • Вершки - 3 ст. л.
  • Зелень - 1 пучок

Етапи приготування

  • 01

    Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.

  • 02

    Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.

  • 03

    Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.