Африканський суп з кунжутом і спеціями
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.

Інгредієнти

  • Коріандр (насіння) - 1 ч. л.
  • Кмин (насіння) - 1 ч. л.
  • Кардамон (насіння) - 1 ч. л.
  • Кунжутне насіння - 100 г.
  • Помідори - 6 шт.
  • Стебло селери - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Корінь имбиру - 1 шт.
  • Часник - 2 шт.
  • Перець кайєнський - 0,5 ч. л.
  • Куркума - 1 ч. л.
  • Кукурудза консервована - 100 г.
  • Олія кунжутна - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.

  • 02

    У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.

  • 03

    При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.