Американський пивний суп
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г 20 хв

Американський пивний суп

Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.

Інгредієнти

  • Темне пиво (будь-яке) - 400 мл.
  • Житній хліб - 200 г.
  • Вода - 0,5 ст.
  • Цедра лимона - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.

  • 02

    По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.

  • 03

    Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.