Андалузька відбивна c родзинками і орегано
Кількість порцій - 1
Час приготування - 30 хв

Андалузька відбивна c родзинками і орегано

Андалузька кухня (Іспанія) - це багата палітра смаків. В останні роки вона стала надзвичайно популярною. Дуже важливо зауважити, що андалузька кухня є простою і домашньою. Андалузька відбивна з родзинками і орегано - просте у приготуванні блюдо. Поєднання вина, родзинок, орегано і оливкової олії додають нову, незвичайну смакову нотку до смаженої свинини. Порада: в процесі приготування страви краї кишеньки на відбивній краще закріпити зубочистками.

Інгредієнти

  • Родзинки - 30 г.
  • Орегано - 10 г.
  • Вино біле сухе - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - 50 мл.
  • Сіль морська - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Відбивні свинячі - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Натерти сіллю і перцем м'ясо. Зробити у шматку м'яса збоку надріз, щоб утворилась кишеня. Подрібнити родзинки, перекласти в ступку.

  • 02

    Всипати до родзинок орегано, перетерти, додати до суміші вино і оливкову олію. Залишити суміш на 10 хвилин.

  • 03

    У м'ясну кишеню вкласти суміш зі ступки, обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії протягом 5 хвилин з кожного боку.