Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Андалузький салат
Андалузький салат

Андалузький салат

У просторах інтернету можна знайти різні варіанти андалузького салату. Запропонований рецепт описує приготування класичного андалузького салату з яловичим язиком, який у вдалому поєднанні з іншими інгредієнтами і став родзинкою салату. У більшості рецептів салатів з язиком використовується варений язик. Треба відзначити, що яловичий язик дуже добре поєднується з майонезом. Цей салат порадує Вас своїм прекрасним смаком і ситністю. Він сподобається навіть справжнім гурманам і може прикрасити будь-який святковий стіл.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Шинка — 100 г.
  2. 2. Ковбаса копчена — 100 г.
  3. 3. Язик яловичий — 100 г.
  4. 4. Кукурудза консервована — 200 г.
  5. 5. Сир твердий — 50 г.
  6. 6. Часник — 1 шт.
  7. 7. Морква — 1 шт.
  8. 8. Оливки — 150 г.
  9. 9. Майонез — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.

  2. Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.

  3. Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.

  4. Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.