Андалузький салат
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Андалузький салат

У просторах інтернету можна знайти різні варіанти андалузького салату. Запропонований рецепт описує приготування класичного андалузького салату з яловичим язиком, який у вдалому поєднанні з іншими інгредієнтами і став родзинкою салату. У більшості рецептів салатів з язиком використовується варений язик. Треба відзначити, що яловичий язик дуже добре поєднується з майонезом. Цей салат порадує Вас своїм прекрасним смаком і ситністю. Він сподобається навіть справжнім гурманам і може прикрасити будь-який святковий стіл.

Інгредієнти

  • Шинка - 100 г.
  • Ковбаса копчена - 100 г.
  • Язик яловичий - 100 г.
  • Кукурудза консервована - 200 г.
  • Сир твердий - 50 г.
  • Часник - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Оливки - 150 г.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.

  • 02

    Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.

  • 03

    Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.

  • 04

    Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.