Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 5 хв

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Немає нічого більш приємного для господині, ніж вдячність і захват рідних, дітей та близьких. Багатьом із любителів побалувати себе і оточуючих смачною випічкою не завжди це вдається із багатьох причин - то часу немає, то інгридієнтів, а то й зовсім приводу не можна придумати. Для приготування апельсиново-кокосового пирога є відмінний привід - світле свято Великдень! Звичні інгридієнти найдуться в будь-якому будинку, ну а годину вже доведеться знайти для такого то свята! Важливо, що пиріг швидкий у приготуванні і зовсім не потребує великих зусиль, а результат дозволить урізноманітнити звичайний пасхальний стіл новеньким пирогом, який з легкістю замінить паску.

Інгредієнти

  • Цукор тростинний - 200 г.
  • Масло вершкове - 125 г.
  • Апельсини - 1 шт.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Борошно пшеничне - 160 г.
  • Кокосова стружка - 150 г.
  • Пудра цукрова - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 160°C.

  • 02

    Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.

  • 03

    Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.

  • 04

    Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.

  • 05

    Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.