Апельсинове варення з кардамоном
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Апельсинове варення з кардамоном

Немає господині, яка хоча б раз в житті не займалася приготуванням варення. Але прогрес не стоїть на місці. Сьогодні стало можливим варити варення в мультиваpці. Приготувати в цьому диві кухонної техніки апельсинове варення зовсім неважко. Головне - вибрати плоди яскраві і солодкі. Але набагато важливіше дотримуватися пpавил приготування варення в мультиварці і користуватися перевіреним рецептом. І тоді результат буде передбачуваний: у Вас вийде незвичайне, ароматне варення. Любителям прянощів сподобається наявність у запропонованому рецепті кардамону.

Інгредієнти

  • Апельсини - 1 кг.
  • Цукор - 350 г.
  • Кардамон неочищений - за смаком
  • М'ята свіжа - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З половини апельсинів вичавити сік і вилити його в мультиварку, а потім додати цукор. Поставити її в режим "Тушкування" і готувати так в межах 35-40 хвилин.

  • 02

    Решту апельсинів нарізати тонкими шматочками.

  • 03

    Коли тушкування соку закінчиться, додати в мультиварку нарізані апельсини і тушкувати хвилин 15.

  • 04

    Незадовго до закінчення приготування додати кілька зерен кардамону.

  • 05

    Подавати варення варто, прикрасивши його листям м'яти.