Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Апельсинова кава
Апельсинова кава

Апельсинова кава

Любителі кави, які обожнюють експерименти з кавовими смаками, цей рецепт для вас. Вам має сподобатися запропонований варіант. Існує велика кількість рецептів кави з апельсином. Більшість із них із алкоголем. Даний рецепт теж передбачає використання алкоголю. Звичну каву можна урізноманітнити, приготувавши її з апельсиновим лікером і збитими вершками. Поєднання апельсина та кави дуже цікаве. У цьому поєднанні головне - смаковий контраст. Кофемашина є не у всіх, тому можна зварити каву і в турці.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кава чорна — 400 г.
  2. 2. Апельсиновий лікер — 2/3 cклянки
  3. 3. Апельсин — 4 часточки
  4. 4. Цедра апельсина — 0,25 ч. л.
  5. 5. Цукрова пудра — 0,5 ч. л.
  6. 6. Густі вершки — за смаком

Етапи готування

  1. Збити вершки. До них додати цукрову пудру і цедру апельсина.

  2. Охолодити протягом 30 хвилин.

  3. Часточки апельсина очистити від мембран.

  4. Каву зварити в кавомашині, розлити в чашки, додати лікер, перемішати.

  5. Зверху викласти збиті вершки і часточки апельсина.