Апельсинова кава
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Апельсинова кава

Любителі кави, які обожнюють експерименти з кавовими смаками, цей рецепт для вас. Вам має сподобатися запропонований варіант. Існує велика кількість рецептів кави з апельсином. Більшість із них із алкоголем. Даний рецепт теж передбачає використання алкоголю. Звичну каву можна урізноманітнити, приготувавши її з апельсиновим лікером і збитими вершками. Поєднання апельсина та кави дуже цікаве. У цьому поєднанні головне - смаковий контраст. Кофемашина є не у всіх, тому можна зварити каву і в турці.

Інгредієнти

  • Кава чорна - 400 г.
  • Апельсиновий лікер - 2/3 cклянки
  • Апельсин - 4 часточки
  • Цедра апельсина - 0,25 ч. л.
  • Цукрова пудра - 0,5 ч. л.
  • Густі вершки - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Збити вершки. До них додати цукрову пудру і цедру апельсина.

  • 02

    Охолодити протягом 30 хвилин.

  • 03

    Часточки апельсина очистити від мембран.

  • 04

    Каву зварити в кавомашині, розлити в чашки, додати лікер, перемішати.

  • 05

    Зверху викласти збиті вершки і часточки апельсина.