Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Закуска з копченого лосося і кропу
Закуска з копченого лосося і кропу

Закуска з копченого лосося і кропу

Якщо ви хочете зробити швидку і, в той же час, поживну закуску, тоді вам слід звернути увагу на наш наступний рецепт. Це закуска із копченого лосося і кропу. Крім цих продуктів, в закусці також є картопля, каперси і лимонна цедра. Це робить закуску більш поживною. Ви навіть можете подавати її як повноцінну страву, додавши овочевий салат. У всякому разі, рецепт цієї закуски пригодиться вам, коли ви будете робити різні страви на святковий стіл. Ви можете спробувати робити такий варіант закуски із різними видами риби, щоб знайти для себе більш смачний рецепт, все ж, такі кульки із риби і картоплі чудово підійдуть для будь-якого свята, як легка і смачна закуска.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Картопля — 250 г.
  2. 2. Лосось копчений — 200 г.
  3. 3. Кріп — 20 г.
  4. 4. Лимон — 60 г.
  5. 5. Каперси — 10 г.
  6. 6. Сухарі — 60 г.
  7. 7. Олія оливкова — 10 мл.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200°C. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре.

  2. М'якоть риби відокремити від кісток, дрібно нарізати. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Лимон помити і натерти цедру на дрібній тертці. Каперси подрібнити. Змішати пюре, рибу, кріп, цедру, каперси, сіль і перець.

  3. Сухарі висипати на пласку тарілку. Із отриманої маси сформувати кульки. Трохи їх приплюснути, і обваляти в сухарях.

  4. Деко змастити оливковою олією. Викласти на нього рибні кульки і поставити в духовку. Запікати близько 12 хвилин до золотистої скоринки.