Яблучні сирники
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Яблучні сирники

Безсумніву, сир дуже корисний для організму. Бажано його вживати всім, незалежно від віку, і якомога частіше. Але що робити, якщо звичайні сирники - це вже не така бажана страва для ваших діток? А їсти сир все одно треба. Ось тому, ми вам пропонуємо рецепт змінених сирників - з яблуками. Вони додадуть сирникам особливий кислуватий смак. До того ж не забуваємо і про користь яблук. А разом з сиром - це чудовий мікс смачного сніданку і корисних речовин. Ці інгредієнти чудово підкріплять ваш організм і додадуть сил на цілий день. Подавати сирники можна зі сметаною або медом. До речі про мед. Він, зокрема, теж чимало важливий для організму, особливо в холодні пори року.

Інгредієнти

  • Яблуко - 1 шт.
  • Знежирений сир - 200 г.
  • Яєчний жовток - 1 шт.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Пшеничне борошно - 1,5 ст. л.
  • Вершкове масло - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яблуко помити, очистити від кісточок, натерти на крупній тертці.

  • 02

    Перемішати до однорідності з сиром, жовтком, медом, пшеничним борошном і дрібкою солі, відставити убік на 10 хвилин.

  • 03

    Розігріти на сковороді вершкове масло. Сформувати з тіста невеликі оладки, обсмажувати до красивої золотистої скоринки, подавати до столу.