Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Яловичина по-аргентинськи
Яловичина по-аргентинськи

Яловичина по-аргентинськи

Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Кріп — 3 ст. л.
  4. 4. Сухарі панірувальні — 100 г.
  5. 5. Лимонний сік — 1 ч. л.
  6. 6. Оливкова олія — за смаком
  7. 7. Вершкове масло — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.

  2. Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.

  3. Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.

  4. Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.

  5. Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.