Яловичина по-аргентинськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Яловичина по-аргентинськи

Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Кріп - 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні - 100 г.
  • Лимонний сік - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - за смаком
  • Вершкове масло - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.

  • 02

    Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.

  • 03

    Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.

  • 04

    Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.

  • 05

    Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.