Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.
М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.
Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.
Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.
Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.
Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.