Кускус популярний в країнах Магрибу. Як правило його готують на основі манної крупи і з пшениці. Дуже швидко готується, навіть досить розтерти з вершковим маслом і залити гарячою водою, а через декілька хвилин насолоджуватися стравою. Представлений нами кускус не простий, а з овочами. Саму крупу ми готувати не будемо, як це роблять східні жінки, а прикупимо її в магазині. Це допоможе швидко приготувати східну страву. Кускус з овочами урізноманітить ваш обідній стіл і потіснить звичні гарніри. "Манка по-східному" стане не просто стравою з ресторанного меню, а яскравою екзотикою в домашньому меню. Оцініть!
Моркву очистити від шкірки, помити і порізати кубиками. Чисту зелену цибулю порізати.
Глибоку сковороду поставити на вогонь. Налити в неї оливкову олію і дати нагрітися. Додати різну цибулю, моркву 1/4 ч. л. солі і чорного перцю. Пасерувати. Додати 1 г. меленої кориці (за смаком).
Залити овочі курячим бульйоном. Помішати. Довести до кипіння, а потім додати кускус. Накрити кришкою сковороду і зняти з плити. Настоювати 5 хвилин.
Розмішати ретельно кускус за допомогою вилки.