Азіатська рибна запіканка
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Азіатська рибна запіканка

Всього за 30 хвилин ви можете приготувати азіатську рибну запіканку. Ця страва стане вашою улюбленою з категорії «щось новеньке». Незвичайний смак запіканки приведе в захват будь-якого гурмана. Тільки риба зробить страву ніжною, незвичайною, смак якої розумієш, коли м'які шматочки сьомги тануть у роті. Кабачок дарує блюду приємну солодкість, кокосове молоко - пікантність, а імбир не дає забути, що це азіатська страва. Завдяки каррі і коріандру блюдо отримує апетитний, неповторний аромат, відчувши який, вже неможливо встояти. Побалуйте себе і своїх близьких такою незвичайною стравою!

Інгредієнти

  • Сьомга - 500 г.
  • Кабачок - 200 г.
  • Морква - 200 г.
  • Коріандр (гілочки) - 1 шт.
  • Вода - 100 мл.
  • Бульйон рибний (кубики) - 1 шт.
  • Часник (зубчик) - 1 шт.
  • Імбир свіжий - 7 г.
  • Кокосове молоко - 400 мл.
  • Каррі - 14 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кабачок і моркву нарізати тонкою соломкою. Часник та імбир натерти дрібно. В кастрюлю налити воду, закип'ятити, додати бульйонний кубик та витримати на вогні 2-3 хвилини. Потім додати часник, імбир, кокосове молоко, перець чілі, каррі та ретельно перемішати.

  • 02

    У форму для запікання викласти овочі та залити соусом. Філе сьомги нарізати порційними шматочками та покласти верхнім шаром. Форму помістити в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.