Салат із авокадо, креветок і яблука
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із авокадо, креветок і яблука

Салат із авокадо, креветок і яблука – страва для справжніх цінителів смаку і примхливих гурманів. Подайте цю вишукану закуску до святкового столу, і гості будуть вражені на повал. Не дивлячись на те, що екзотичний авокадо можна купити практично в будь-якому супермаркеті, такий пікантний салатик точно не стане для Вас буденним і навіть не встигне набриднути. Відсутність м'яса або риби в салаті з легкістю компенсує ситна сметанно-майонезна заправка ну і, звичайно ж, ніжні королівські креветки. Страва вразить Вас багатою палітрою смаків. Поєднання хвойно-горіхового авокадо, кисло-солодких яблук, морепродуктів і хрустких огірочків настільки не звичайно, наскільки божественно. Переконайтеся в цьому самі.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Перець болгарський - 100 г.
  • Креветки - 400 г.
  • Яблука - 120 г.
  • Сметана - 20 г.
  • Майонез - 10 г.
  • Огірки - 120 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  • 02

    Креветки відварити в підсоленій воді. Яблука і огірки помити і нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Сметану змішати з майонезом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.