Салат з авокадо з креветками і печерицями
Кількість порцій - 2
Час приготування - 10 хв

Салат з авокадо з креветками і печерицями

Смачний, вишуканий, святковий салат з креветок, печериць і авокадо. Салат буде виглядати дуже ефектно, якщо ви подасте його не в звичайних салатниках, а в половинках авокадо. Головне обов'язково, коли розріжете авокадо на половинки і видалите кісточку, негайно збризнути їх лимонним соком, так як авокадо має властивість темніти при контакті з повітрям. Креветки для салату краще використовувати коктейльні. Якщо хочете його трохи урізноманітнити, то додайте ананаси чи огірки. А майонез можна замінити більш дієтичним варіантом: поєднання сметани (15-20% жирності) з соєвим соусом і гірчицею.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Печериці - 50 г.
  • Креветки - 200 г.
  • Майонез - 20 г.
  • Лимон - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Авокадо помити, очистити, видалити кісточку, м'якоть нарізати кубиками. Збризнути авокадо лимонним соком. Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх трохи.

  • 02

    Гриби помити, нарізати кубиками, посолити і підсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.