Кутаб - це азербайджанська борошняна страва. І представляє ця страва собою пиріжок, але дуже тонкий пиріжок до одного сантиметра завтовшки. Сьогодні ми вам пропонуємо представити себе азербайджанськими господинями і спекти ці самі азербайджанські кутаби. Кутаби вже стали символом азербайджанської кухні. Ця національна страва увійшла також у кухні інших кавказьких країн і теж стала там національною, але батьківщиною кутабів лишається Азербайджан. В якості начинки для кутабів використовують в основному гарбуз, зерна граната, м'ясо, зелень, сир, цибулю. У нас же будуть кутаби з сиром і зеленню. Такі кутаби відмінно поєднуватимуться з ранковим чаєм або кавою.
Просіяти борошно, додати яйця і воду. Перемішати інгредієнти лопаткою, змастити руки олією і замісити круте м'яке тісто. Прикрити плівкою.
Для начинки порубати цибулю і зелень. Розтерти сир із зеленню, посолити за смаком.
Розділити тісто на 12 шматочків.
Кожен шматочок тіста розкачати в тонкий корж. Укласти на половину коржа начинку. Края тіста з'єднати і защипнути.
Смажити кутаби на сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні з двох сторін по 3 хвилини.