Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Baileys
Baileys

Baileys

Baileys - це знаменитий ірландський вершковий лікер, віробляється він з 1974 року. Лікер відомий у всьому світі. Його не можна не любити. Цей пряний кавово-вершковий смак лікеру не залишає байдужим нікого. Лікер досить міцний. У заводський склад цього чарівного лікеру входять ірландський віскі та ірландські вершки. Але сьогодні ми з радістю представляємо вам, як приготувати Бейліз в домашніх умовах. Лікер виходить нічим не гірше, ніж той, що виготовляється в заводських умовах. Смак лікеру виходить просто відмінним. Адже, природне поєднання якісних інгредієнтів таких, як згущене молоко, шоколадне молоко, ванільний цукор і розчинна кава робить напій неповторним.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Горілка — 180 мл.
  2. 2. Згущене молоко — 1 банка
  3. 3. Молоко (шоколадне) — 500 мл.
  4. 4. Ванільний цукор — 10 г.
  5. 5. Розчинна кава — 2 ч. л.

Етапи готування

  1. У миску влити горілку, згущене молоко, шоколадне молоко, ванільний цукор і розчинну каву.

  2. Всі інгредієнти перемішати міксером або блендером до повного розчинення кави і утворення однорідної маси.

  3. Потім перелити масу в пляшку і залишити в холодильнику години на 4 (краще на ніч).

  4. Подавати найкраще з льодом.