Baileys
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Baileys

Baileys - це знаменитий ірландський вершковий лікер, віробляється він з 1974 року. Лікер відомий у всьому світі. Його не можна не любити. Цей пряний кавово-вершковий смак лікеру не залишає байдужим нікого. Лікер досить міцний. У заводський склад цього чарівного лікеру входять ірландський віскі та ірландські вершки. Але сьогодні ми з радістю представляємо вам, як приготувати Бейліз в домашніх умовах. Лікер виходить нічим не гірше, ніж той, що виготовляється в заводських умовах. Смак лікеру виходить просто відмінним. Адже, природне поєднання якісних інгредієнтів таких, як згущене молоко, шоколадне молоко, ванільний цукор і розчинна кава робить напій неповторним.

Інгредієнти

  • Горілка - 180 мл.
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Молоко (шоколадне) - 500 мл.
  • Ванільний цукор - 10 г.
  • Розчинна кава - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    У миску влити горілку, згущене молоко, шоколадне молоко, ванільний цукор і розчинну каву.

  • 02

    Всі інгредієнти перемішати міксером або блендером до повного розчинення кави і утворення однорідної маси.

  • 03

    Потім перелити масу в пляшку і залишити в холодильнику години на 4 (краще на ніч).

  • 04

    Подавати найкраще з льодом.