Якщо ви в пошуку досить малокалорійної і навіть дієтичної страви, тоді зверніть увагу на запропоноване нами. Це запечена кольорова капуста. Всі знають, що саме вона - продукт досить дієтичний. До того ж, вона дуже корисна, хоча багато хто і не любить її. Але якщо її правильно приготувати, то страва виходить дуже смачною. Її можна приймати навіть як повноцінну. Але краще, звичайно, з якимось гарніром - тоді прийом їжі буде більш ситним. У будь-якому випадку рецепт цієї страви знадобиться вам як дуже корисної і низькокалорійної. Тому якомога швидше спробуйте її приготувати, щоб переконається самим, яка вона чудова.
Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.
Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.
Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.
Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.
Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.