Запечена кольорова капуста з карі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Запечена кольорова капуста з карі

Якщо ви в пошуку досить малокалорійної і навіть дієтичної страви, тоді зверніть увагу на запропоноване нами. Це запечена кольорова капуста. Всі знають, що саме вона - продукт досить дієтичний. До того ж, вона дуже корисна, хоча багато хто і не любить її. Але якщо її правильно приготувати, то страва виходить дуже смачною. Її можна приймати навіть як повноцінну. Але краще, звичайно, з якимось гарніром - тоді прийом їжі буде більш ситним. У будь-якому випадку рецепт цієї страви знадобиться вам як дуже корисної і низькокалорійної. Тому якомога швидше спробуйте її приготувати, щоб переконається самим, яка вона чудова.

Інгредієнти

  • Кольорова капуста - 500 г
  • Цибуля - 80 г
  • Зелений горошок - 100 г
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Карі - 5 г
  • Сіль - за смаком
  • Суміш перців - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.

  • 02

    Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.

  • 03

    Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.

  • 04

    Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.

  • 05

    Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.