Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Запечені кабачки з картоплею
Запечені кабачки з картоплею

Запечені кабачки з картоплею

Цей рецепт - справжня знахідка для будь-якої господині. Адже таку страву можна подавати як просто до курки або риби, так і як повноцінну страву. Кабачки дуже корисні. Вони цінуються тим, що в них багато дієвих компонентів, які потрібні для правильного харчування людини. До того ж, запікати кабачки набагато корисніше, ніж смажити. Адже після запікання в них зберігається більша кількість корисних речовин. Картопля робить страву більш ситною. Так що ваші гості точно не залишаться голодними.

Кількість порцій 6
Час приготування 110 хв

  1. 1. Кабачки — 675 г
  2. 2. Картопля — 450 г
  3. 3. Перець болгарський червоний — 1 шт.
  4. 4. Часник — 3 зуб.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 100 г
  6. 6. Петрушка — 50 г
  7. 7. Олія оливкова — 150 мл
  8. 8. Орегано — 5 г
  9. 9. Помідори — 450 г
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець — за смаком

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 190°C градусів. Помити і очистити кабачки, картоплю. Нарізати овочі скибочками. Петрушку подрібнити. Помідори нарізати часточками або кубиками.

  2. У формі для запікання змішати нарізані кабачки, нарізану картоплю, тонко нарізаний перець, петрушку, дрібно нарізаний часник, нарізану півкільцями цибулю, сіль, чорний перець, оливкову олію і помідори. Розрівняти і зверху посипати орегано.

  3. Поставити в розігріту духовку на 90 хвилин, іноді перемішувати. Розкласти на порційні тарілки і подавати гарячим. За бажанням можна подавати з жирною сметаною або салатом.