Цей рецепт - справжня знахідка для будь-якої господині. Адже таку страву можна подавати як просто до курки або риби, так і як повноцінну страву. Кабачки дуже корисні. Вони цінуються тим, що в них багато дієвих компонентів, які потрібні для правильного харчування людини. До того ж, запікати кабачки набагато корисніше, ніж смажити. Адже після запікання в них зберігається більша кількість корисних речовин. Картопля робить страву більш ситною. Так що ваші гості точно не залишаться голодними.
Розігріти духовку до 190°C градусів. Помити і очистити кабачки, картоплю. Нарізати овочі скибочками. Петрушку подрібнити. Помідори нарізати часточками або кубиками.
У формі для запікання змішати нарізані кабачки, нарізану картоплю, тонко нарізаний перець, петрушку, дрібно нарізаний часник, нарізану півкільцями цибулю, сіль, чорний перець, оливкову олію і помідори. Розрівняти і зверху посипати орегано.
Поставити в розігріту духовку на 90 хвилин, іноді перемішувати. Розкласти на порційні тарілки і подавати гарячим. За бажанням можна подавати з жирною сметаною або салатом.