Ви скучили за літом, за теполим ніжним сонечком? Вам хочеться побалувати себе чимось смачненьким і корисним? Тоді ця страва, проста у приготуванні і під силу навіть самій недосвідченій господині буде для вас безцінною знахідкою. Витративши всього лише 60 хвилин ви отримаєте надзвичайно смачний і корисний продукт, справжнє джерело вітамінів, мікро і макроелементів. Нарізані кубиками баклажани запечені в духовці, приправлені лимонним соком і соєвим соусом, в дуеті з фетою сколихнуть в пам'яті спогади теплого літнього вечора і залишать на губах присмак Середземноморського бризу. Приємного апетиту!
Розігріти духовку до 200°С. Нарізати баклажани кубиками і скласти у велику миску. Злегка посипати сіллю і відкласти в сторону, поки готується маринад.
Змішати оливкову олію, оцет, мед, перці, розчавлений часник і кмин.
Злити рідину з баклажанів і полити їх маринадом.
Запікати овочі в духовці протягом 40 хвилин. Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.
Змішати лимонний сік і соєвий соус, полити баклажани.
Фету розкришити.
Розкласти запечені овочі по тарілках і посипати фетою.