Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Риба запечена з апельсином
Риба запечена з апельсином

Риба запечена з апельсином

До вашої уваги рецепт м'якою і ніжною риби під маринадом з апельсинового соку і майонезу. У даному випадку рекомендуємо брати рибу не жирних сортів (тріска, хек, мінтай, окунь, судак, камбала, щука або будь-яка інша на ваш смак). Маринад, зробить рибу дуже ніжною, не сухою і додасть оригінальний і пікантний цитрусовий смак і аромат. І на замітку: в ​​цьому рецепті не будуть доречні спеції, адже вони не кращим чином будуть поєднуватися з апельсиновим соком, зате чудово підійдуть соуси до риби. Сміливо подавати страву можна з соусом тар-тар або соусом на основі маринаді, який залишився після запікання.

Кількість порцій 3
Час приготування 80 хв

  1. 1. Риба — 500 г
  2. 2. Апельсин — 1 шт.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Майонез — 50 г
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати на шматочки, додати сіль, перець і покласти в миску.

  2. З апельсина вичавити сік. Додати в сік майонез, збити міксером, а потім залити маринадом рибу. Залишити маринуватися на 60 хвилин.

  3. Форму для запікання застелити фольгою. Викласти на фольгу рибу і трохи маринаду. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 15 хвилин.