Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами
Кількість порцій - 3
Час приготування - 1 г

Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами

Вірменський лаваш дуже зручний для приготування закусок. Страви з нього давно завоювали популярність у господинь. Вірменський лаваш із начинкою - це безліч різноманітних рецептів, причому на будь-який смак. Спробуйте приготувати запечений рулет із лаваша з куркою і грибами. Поєднання таких інгредієнтів, як курка і гриби завжди цікаве. Готовий рулет справляє враження складною в приготуванні закуски, хоча насправді не зажадає від Вас багато зусиль. Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами смачний і в гарячому, і в охолодженому вигляді.

Інгредієнти

  • Лаваш - 1 шт.
  • Курка гриль - 100 г.
  • Печериці - 100 г.
  • Цибуля ріпчаста - 0,25 шт.
  • Сир твердий - 100 г.
  • Майонез - 100 мл.
  • Яйце куряче - 0,25 шт.
  • Олія рослинна - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Покласти в чашу блендера гриби і цибулю, подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити суміш грибів та цибулі після блендера. Додати також в сковороду сіль і цукор за смаком. Дрібно нарізати куряче м'ясо. Сир натерти на тертці.

  • 02

    Розкласти лаваш на столі, половину змастити майонезом, зверху викласти курку і посипати тертим сиром. Накрити змащену половину лаваша незмащеною, намазати її майонезом, викласти на неї обсмажені гриби з цибулею, посипати сиром. Скрутити рулет.

  • 03

    Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити маслом, викласти рулет із лаваша, змастити рулет сумішшю яйця і майонезу. Випікати в розігрітій духовці протягом 20 хвилин до рум'янцю.