Запечена форель з овочами і сиром камамбер
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Запечена форель з овочами і сиром камамбер

Дуже цікаве страва. Хороша вона не тільки підбором корисних інгредієнтів, а й сама форма подачі страви викликає захоплення. Якщо подавати страву прямо у фользі, то вона ніби віддає домашнім теплом і затишком. І навіть якщо ви зібралися цією стравою пригощати гостей, це тільки додасть ще більшого таїнства вашим посиденькам і згуртує всю компанію. Але смак самої страви затьмарить навіть форму її подачі . Риба у фользі - це дивовижний смак. А якщо ще й із овочами та приправами - то ви отримуєте ще більшу смакову гаму. Тому така страва легко зійде як повноцінна. Хоча якщо вам хочеться зробити до неї гарнір, то зайвим він не буде.

Інгредієнти

  • Форель - 300 г
  • Помідори - 200 г
  • Цукіні - 200 г
  • Цибуля - 40 г
  • Часник - 10 г
  • Чебрець - 4 г
  • Сир камамбер - 100 г
  • Масло вершкове - 20 г
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цукіні помити, нарізати кубиками. Помити помідори, нарізати кубиками або часточками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Часник очистити і розчавити або подрібнити.

  • 02

    Відокремити м'якоть риби від кісток і нарізати кубиками. Сир нарізати пластинками. З фольги вирізати 2 шматки, сформувати конвертики і змастити їх маслом.

  • 03

    Розігріти духовку до 220 градусів. Укласти на фольгу овочі, потім рибу, чебрець і часник. Додати сіль і перець, зверху пластинки сиру. Закрити фольгу, покласти на деко і поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати можна прямо у фользі.