Бананові оладки на молоці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Бананові оладки на молоці

Смачні пишні бананові оладки, які скоріше можна подавати як десерт. Прекрасно він підійде, наприклад, на недільний сімейний сніданок. Такі оладки неймовірно ароматні і солодкі, хоча кількість цукру там не така велика. Насичений солодкий смак обумовлений солодкістю бананів. В якості соусу можна подати сметану (сметану з пудрою), будь-який фруктовий соус, чорний, білий або молочний розтоплений шоколад.Також можна посипати оладки горіхами (особливо добре поєднуватися будуть саме волоські горіхи). Для корисності такої страви борошно пшеничне можна замінити (частково або повністю) цільнозерновим або гречаним борошном.

Інгредієнти

  • Банан - 200 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Молоко - 50 мл.
  • Цукор - 40 г.
  • Борошно пшеничне - 100 г.
  • Олія рослинна - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Банани очистити від шкірки і подрібнити блендером. Додати до бананового пюре яйця, молоко, цукор і збити міксером до однорідного стану. Просіяти борошно до бананової масі.

  • 02

    На сковороді розігріти олію. Викладати ложкою бананове тісто на сковороду і обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку. Подавати оладки гарячими.