Бананово-яблучний бургер на сніданок
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Бананово-яблучний бургер на сніданок

Банани використовують в якості натуральних підсолоджуючих інгредієнтів в багатьох солодких стравах. Адже, це й не дивно банани містять багато сахорози. І не тільки, банани дуже багаті калієм, тому корисні при проблемах із серцем. Вони містять багато мікроелементів і вітамінів, споживання яких дуже добре впливає на організм в цілому. Крім того, вони допомагають впоратися з ожирінням. Як бачите самі, банани це дуже корисний фрукт. У складі нашої страви свіжі банани будуть давати ту натуральну солодкість, при якій страва буде насиченою, але в той же час не приторною. Страва бананово- яблучний бургер на сніданок сама говорить за себе своєю назвою, тобто вона дуже добре підійде для сніданку.

Інгредієнти

  • Булочки з цільнозернового хліба - 4 шт.
  • Мед (або джем) - 10 г.
  • Банан - 1 шт.
  • Вівсяні пластівці - 3 ст. л.
  • Джем або мед (для "котлет") - 3 ст. л.
  • Насіння льону - 1 ст. л.
  • Молоко - 1 ст. л.
  • Кориця - щіпка
  • Кокосова стружка - щіпка
  • Ванільний цукор - щіпка
  • Арахісове масло - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Для "котлет" змішати вівсяні пластівці, мед або джем, насіння льону, ваніль, корицю, кокосову стружку і молоко, сформувати котлети і підсмажити на сухій сковорідці з антипригарним покриттям по 3 хвилини з кожного боку.

  • 02

    Потім на сухій сковороді підсушити розрізані навпіл булочки, змастити обидві сторони арахісовим маслом.

  • 03

    Далі на булочку викласти вівсяну "котлету", полити джемом або медом, зверху викласти порізаний банан.