Запікання в рукаві - це чудовий спосіб приготувати смачну страву, не витрачаючи багато часу і сил. У випадку з бараниною, як і з будь-яким іншим м'ясом, головне в успіху приготування - якість м'яса. Дуже важливо для більш сильного аромату і смаку давати баранині маринуватися мінімум кілька годин. Гарнір, який готується разом з м'ясом в рукаві, вийде дуже ароматним і смачним, так як просочиться ароматами і жирком. Не забувайте: баранина - це м'ясо, яке завжди повинно подаватися гарячим, тому коли воно остигає, жирок твердне і стає неприємним на смак. Баранина з овочами, запечена в рукаві - страва гідна будь-якого святкового столу.
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати невеликими кубиками.
Помідори порізати на 4-5 частин.
Баклажани нарізати невеликими шматочками.
Кабачки і перець (очистити від насіння) нарізати кубиками.
У мисці змішати цибулю, помідори, кабачки, перець і баклажани. Овочі посолити і поперчити за смаком, а потім скласти в рукав для запікання.
Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім змішати часник з олією в окремій мисці.
Отриманим маринадом обмазати м'ясо, а далі м'ясо покласти в рукав на овочі. Рукав запечатати і покласти в форму.
Форму відправити в духовку і випікати при температурі 180°С протягом 1,2-1,3 годин.