Баранина в часниковому соусі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Баранина в часниковому соусі

Баранина - це дуже поширений на Сході інгредієнт багатьох страв. Східні страви дуже смачні і поживні. Кулінарія всіх східних країн просто вражає своєю фантазією. В принципі, кухні всіх східних країн дуже пряні, страви неймовірно складні, але разом з тим божественно смачні. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати страву східної кухні - баранину в часниковому соусі. У даній страві нічого складного немає. Всього п'ятдесят хвилин і у вас готова неймовірно смачна, ароматна і корисна страва. Такою стравою ви зможете порадувати в першу чергу ваших чоловіків, адже, вони так люблять м'ясні страви. Тому не втрачайте часу, а приступайте до приготування цієї страви.

Інгредієнти

  • Баранина - 500 г.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Арахісова олія - 5 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Морська сіль - 0, 5 ч. л.
  • Зелена цибуля - 0,5 пуч.
  • Рисовий оцет - 1 ст. л.
  • Кунжутна олія - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Баранину тонко порізати.

  • 02

    Для соусу змішати соєвий соус, арахісове масло і морську сіль.

  • 03

    Залити соусом баранину і залишити на 30 хвилин.

  • 04

    Потім на олії підсмажити мілко нарізаний часник, і додати шматочки баранини. Додати цибулю, рисовий оцет і кунжутну олію. Смажити до готовності баранини.