Соус барбекю з медом для курки на грилі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Соус барбекю з медом для курки на грилі

Якщо ви любитель димковатого присмаку страв, тоді ви напевно обожнюєте соус барбекю. А щоб він був бездоганний і точно підходив вам до смаку, то вам слід готувати його самим. Тоді ви точно не розчаруєтеся. Адже все буде приготовлено так, як ви любите. А ми вам у цьому допоможемо, надавши чудовий рецепт соусу. Якщо ви завзятий любитель, то можете приготувати наперед велику кількість соусу і зберігати його в холодному місці, щоб він чекав слушної нагоди. Тим більше, що готувати її - справа нескладна. Легка курка буде ще ароматнішою і більш насиченою, якщо ви приправите її соусом барбекю. Хоча цим соусом можна заправляти і інші страви за вашим смаком.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - ¼ ст.
  • Цибуля ріпчаста (подрібнена) - 1 ст.
  • Кетчуп - 1 ст.
  • Вода - 0,3 ст.
  • Мед - ¼ ст.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Соус ворчестерський - 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений - ¼ ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Розтопити вершкове масло в сотейнику на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати 4-5 хвилин до м'якості.

  • 02

    Додати кетчуп, воду, мед, лимонний сік, ворчестерский соус і чорний перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не закриваючи, 10 хвилин, поки соус злегка не загусне.

  • 03

    Перелити в банку і зберігати в холодильнику.