Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Оксамитовий суп із цукіні
Оксамитовий суп із цукіні

Оксамитовий суп із цукіні

Щоденне вживання гарячої рідкої їжі сприятливо впливає на травну систему людини. Існує величезна кількість рецептів різного виду супів. Оксамитовий суп з цукіні - це знахідка для любителів супів-пюре. Густий, смачний і зігріваючий, завдяки гостроті і аромату каррі. Овоч цукіні мало відрізняється від кабачків, однак має унікальні корисні властивості. Він входить в раціон післяопераційних хворих з проблемами шлунково-кишкового тракту, збагачує організм вітамінами групи С і В. Цукіні швидко і легко засвоюється, тому добре підходить для людей на дієті. Готовий суп з цукіні розливають по тарілках і прикрашають помідорами черрі і зеленню кінзи або будь-якою іншою.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цукіні — 2 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 2 ст. л.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Карі — 1 ч.л.
  6. 6. Вершки — 100 мл.
  7. 7. Бульйон курячий — 500 мл.

Етапи готування

  1. Цукіні помити, нарізати шматочками. Цибулю і часник подрібнити.

  2. Нагріти сковороду, додати в неї вершкове масло, висипати цукіні і цибулю з часником, тушкувати 5-7 хвилин.

  3. М'які овочі подрібнити в блендері. Додати до суміші з блендера бульйон, карі, влити вершки, повторно подрібнити в блендері.

  4. Повернути суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.