Батончик «Ласунчик»
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Батончик «Ласунчик»

На радість всім ласунам представляємо рецепт чудесного десерту. Сьогодні на десерт з нашою допомогою ви з легкістю зможете приготувати батончики "Ласунчик". Ці неймовірно смачні сирні батончики дуже легко готувати. В умовах гострої нестачі часу даний рецепт відмінно вас виручить і стане одним з найулюбленіших. Адже, готуються батончики всього двадцять хвилин, а скільки радості вам і особливо вашим діткам вони принесуть. Цей ніжний солодкий сирно-сметанний смак батончиків залишить тільки найяскравіші смакові спогади. Пропонуємо вам не втрачати часу, а швидше вирушати на випічку батончиків.

Інгредієнти

  • Сир кисломочний - 125 г.
  • Борошно пшеничне - 50 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Цукор - 25 г.
  • Сметана - 25 г.
  • Олія рослинна - 100 г.
  • Пудра цукрова - 10 г.
  • Сода - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Сир ретельно протерти і змішати з борошном, яйцем, цукром, сметаною, сіллю і содою.

  • 02

    Тісто добре вимісити і розкачати в пласт товщиною в 1 см.

  • 03

    Нарізати з нього смужки шириною 2 см., довжиною 10 см. і обсмажити їх у фритюрі.

  • 04

    Готові батончики посипати цукровою пудрою і подати.