Квасоля з білим вином
Кількість порцій - 8
Час приготування - 15 хв

Квасоля з білим вином

Квасоля - це, звичайно, продукт на любителя. Іншими словами, досить багато тих, хто не любить вживати квасолю. І їх можна зрозуміти, адже вона своєрідно впливає на роботу нашого організму, зокрема кишечника. Адже квасоля дуже корисна, і не дивлячись на такий легкий побічний ефект, її необхідно їсти (не часто, але все таки треба). Тому пропонуємо вам рецепт, який допоможе вам полюбити цей продукт сімейства бобових. Адже тут такий смачний соус з білого вина. Та й готувати закуску - справа проста і швидка. А це ще один його плюс. Тому не лякайтеся, а краще спочатку спробуйте приготувати - і ця страва здивує вас своєю мякістю і ніжним смаком.

Інгредієнти

  • Біла квасоля - 800 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчика
  • Біле вино - 75 мл.
  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Свіжа петрушка - 15 г.

Етапи приготування

  • 01

    Нагріти олію в каструлі і додати дрібно нарізану цибулю.

  • 02

    Тушити цибулю, поки вона не стане злегка "скляного" кольору, і додати подрібнений часник. Готувати ще 1 хвилину.

  • 03

    Акуратно вилити 75 мл. білого вина в каструлю і тушкувати ще хвилин 10.

  • 04

    Викласти в каструлю квасолю і злегка прогріти.

  • 05

    Подавати, злегка посипавши квасолю зверху петрушкою.