Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!
Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.
Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.
З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.