Яловичина з курагою
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 15 хв

Яловичина з курагою

Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Інгредієнти

  • Яловича вирізка - 1 кг.
  • Ріпчаста цибуля - 2 шт.
  • Курага - 250 г.
  • Сметана - 250 г.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Вода - 200 мл.
  • Оливкова олія - 4 ст. л.
  • Мука - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.

  • 02

    Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.

  • 03

    Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.

  • 04

    З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.