Подаруйте вашому чоловікові можливість відчути себе справжнім мачо, палким і брутальним мексиканцем, якому під силу все. У цьому вам допоможе така страва, як біфштекс по-мексиканськи. Який чоловік не любить м'ясо? Біфштексом ви доповните будь-який гарнір, зробивши з повсякденної страви особливий, ситний і смачний обід. Чоловік навряд чи зможе встояти перед такою смакотою. Ви легко зможете розтопити його серце, навіть найчерствіше і найхолодніше. Перець і часник додадуть м'ясу гостроти, що тільки піде страві на користь. Солодкий перець додасть страві пікантності, а зелена цибуля і петрушка подарують незабутній аромат. Приємного апетиту!
Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.
Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.
Помідори нарізати тонкими часточками.
М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.
Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.
Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.