Біфштекс по-мексиканськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Біфштекс по-мексиканськи

Подаруйте вашому чоловікові можливість відчути себе справжнім мачо, палким і брутальним мексиканцем, якому під силу все. У цьому вам допоможе така страва, як біфштекс по-мексиканськи. Який чоловік не любить м'ясо? Біфштексом ви доповните будь-який гарнір, зробивши з повсякденної страви особливий, ситний і смачний обід. Чоловік навряд чи зможе встояти перед такою смакотою. Ви легко зможете розтопити його серце, навіть найчерствіше і найхолодніше. Перець і часник додадуть м'ясу гостроти, що тільки піде страві на користь. Солодкий перець додасть страві пікантності, а зелена цибуля і петрушка подарують незабутній аромат. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Яловичина - 800 г.
  • Перець солодкий (червоний) - 1 шт.
  • Помідори - 250 г.
  • Сіль - за смаком
  • Цибуля зелена - 20 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 4 зубчики
  • Соняшникова олія - 10 мл.
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч. л.
  • Петрушка - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.

  • 02

    Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.

  • 03

    Помідори нарізати тонкими часточками.

  • 04

    М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.

  • 05

    Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.

  • 06

    Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).

  • 07

    На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.

  • 08

    Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.