Буряковий бісквіт із какао
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Буряковий бісквіт із какао

Здавалося б, як може бути можливим поєднати буряк з какао в одній страві? Цей експеримент вартий того щоб спробувати цей оригінальний десерт. Деяких дітей дуже важко вмовити їсти буряк, а такий варіант їх цілком влаштує, адже ми додамо в страву какао. А коли наш бісквіт перетвориться в однорідну масу і пропечеться, то стане абсолютно неможливим втриматися як дітям, так і дорослим. Можливо, ви спланували якесь дитяче свято, або до вас нагрянули друзі і ви міркуєте – чим би смачненьким і незвичайним порадувати близьких, цей варіант виправдає усі ваші очікування і овації у ваш бік не змусять на себе чекати. Цей десерт, дивує своєю неординарністю, насиченим смаком і кольором.

Інгредієнти

  • Мука - 180 г.
  • Яйця - 200 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Буряк - 100 г.
  • Масло вершкове - 75 г.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Какао-порошок - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку збити яйця в міксері з цукром. До цієї суміші додати охолоджене вершкове масло. Потім натерти на дрібній тертці буряк. Все це добре перемішати.

  • 02

    Після цього додати розпушувач, борошно та какао. Та довести все до однорідної маси. Тісто повинне вийти, як сметана.

  • 03

    У змащену форму вилити тісто. Випікати на середньому вогні до готовності. Перевірити готовність дерев’яною паличкою. Після чого вийняти з духовки та покласти на тарілку.