Біляші з м'ясом
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 30 хв

Біляші з м'ясом

Біляш - це не просто смажений пиріжок з м'ясом, як багато хто його звик сприймати. Домашній біляш з м'ясом - це серйозна, самостійна страва і до того ж неймовірно смачна. Дуже часто нам доводиться "насолоджуватися" страхітливим запахом біляшів, продаваних не надто охайними торговцями з вуличних лотків біля переходів. Але домашні біляші з м'ясом не мають нічого спільного з їх вуличними побратимами. На сьогодні способів приготування біляшів існує дуже велика кількість і кожен з них заслуговує вашої уваги. Але дозвольте запропонувати вам унікальний рецепт приготування домашніх біляшів з м'ясом. Домашні біляші, приготовані за нашим рецептом принесуть вам величезне смакове задоволення.

Інгредієнти

  • Молоко - 150 мл.
  • Борошно - 2,5 - 3 ст.
  • Яйце - 1 шт.
  • Сухі дріжджі - 1 пакетик
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Фарш яловичий - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Вода - 50 - 60 г.
  • Перець мелений - за смаком
  • Рослинна олія - 150 - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.

  • 02

    Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.

  • 03

    Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.

  • 04

    Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.

  • 05

    У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.

  • 06

    Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!