Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Білі щі з квасолею
Білі щі з квасолею

Білі щі з квасолею

Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Квашена капуста — 200 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Картопля — 1 шт.
  4. 4. Петрушка — 1 вет.
  5. 5. Кріп — 2 вет.
  6. 6. Олія рафінована — 30 мл.
  7. 7. Свинина — 500 г.
  8. 8. Квасоля біла (консервована) — 200 г.

Етапи готування

  1. М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.

  2. Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.

  3. Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.

  4. Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.

  5. Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.

  6. Варити до готовності. Подавати зі сметаною.